top of page

Serve ASia

 

Serve Asia er et tværkirkeligt projekt, hvis formål er at udvikle og udruste unge til at støtte og give nye muligheder til AIDS-ramte børn og familier i Thailand.

“Vi er som en duft af Kristus, der stiger op til ære for Gud, både overfor dem, der frelses, og overfor dem, der fortabes. ” 2. Korinterbrev 2, 15.

 

Serve Asia by AIDS Care, ønsker at se unge blive involveret i mission i Asien.

 

Vi tror, at vi som unge har et kæmpe potentiale for at gøre en forskel for andre mennesker, der ikke kender Jesus. Vores håb er at være med til at realisere dette potentiale.

 

Serve Asia blev startet i 2015 på initiativ fra AIDS Care Danmark, som ønsker at dele nøden for AIDS-ramte i Thailand med unge.

Serve Asia søger at sætte fokus på problemstilling med AIDS i Thailand og resten af Sydøstasien. Gennem AIDS Care Youth har du mulighed for at dele Jesu kærlighed og hjælpe mennesker, der er påvirket af AIDS.

 

Vi tror at den onde cirkel af AIDS brydes ved at give støtte til uddannelse, personlig kontakt og rådgivning, så børn med AIDS­-ramte forældre ikke træder i samme fodspor som deres forældre.

Serve Asia har som formål at støtte AIDS Cares arbejde gennem lokale bedegrupper, støttearrangementer og besøge ungdomslejre, kirker og foreninger. Ønsker man at komme til Thailand som volontør, er der også mulighed for dette via Serve Asia by AIDS Care.

Volontør

 

Serve Asia har indgået et samarbejde med OMF International, hvilket betyder at vi har mulighed for at sende volontører til forskellige arbejdsgrene i Asien, heriblandt AIDS Care.

OMF International blev startet i 1865, under navnet China Inland Mission og har mange års erfaring med missions­ og volontørarbejde, samt ressourcer til at sørge for trygge rammer til volontører.

Som volontør forventes det, at du er afsted i mindst tre måneder, men gerne længere, da det er en fordel at lære sproget og have tid til at engagere sig i et eller flere projekter.

Ingen volontørtjenester er ens, så vi vil forsøge at sammensætte et program til dig, der passer til dine ønsker og evner. Nedenfor ses en liste med eksempler på hvad du kan lave som volontør:
 

OMF International:

- Undervise i engelsk blandt SHAN-folk

- Assistent på skolehjem for missionærbørn

- Deltage i mission til bjergstammefolk i Nordthailand

- Medieproduktion, IT og kommunikation

- Praktiske håndværksopgaver på Mekong Center i Chiang Mai

- Assistent og praktisk hjælp til Third Culture Kids (missionærbørn) co-ordinator

- Assistere bestyrer på missionærhjem i Chiang Mai

- Lærer - vikar i engelsk

- Lærer – vikar på tysksproget skole for missionærbørn

- Fodboldmission m.m.

 

AIDS Care muligheder

- Engelsk undervisning, praktisk hjælp

- Handicraftdesign og produktion

- IT og database

- Musik og sang

- LISU center og AIDS Care Chiang Dao

- Hjælpe til i arbejdet forskellige steder i Nordthailand med undervisning, sang og musik, drama m.m.

missionstur

bottom of page